2011. május 30., hétfő

Bosch Maxx 7 Mosógép EcoSpar top állapotban

Bosch Maxx 7 Mosógép EcoSpar top állapotban:
A Maxx 7 Mosógép EcoSpar WAE284A2 nagyon alacsony vízfogyasztás. Ez 47 liter a referencia programban. Sok gép igényel körülbelül 14 literrel több. Lehetséges, a takarékos speciális fuvarozó a dob. Az optimális mennyiségű mosószert Minden terhelési határozza meg a gép érzékelők és megjeleníti őket a kijelzőn - így nem lehet túl-vagy alul-adagolás. Pénzt takarít meg, védi a környezetet. A gép kínál a szokásos programokat, számos különleges programokkal. A nagyon gyors mosás enyhén szennyezett szövetből, van egy rövid programot, amely előírja, csak 15 percig, és a rövid élettartam az energia megtakarítása révén. Szintén a mikroszálas kelmék és ruhák készült finom anyagok, a gép programokat a repertoárban. A hőmérséklet egyénileg beállítható az egyes programok, úgy, hogy van egy gazdag programokat.

Termék adatok: Feltöltési idő: elöltöltős, terhelhetősége 7 kg, az energia-hatékonyság: A, Vízfogyasztás mosás: 47 l, szín: fehér, mosás hatékonyság: A, Centrifuga fordulatszám: 1400 ford / perc.

A gép kiváló állapotban van / új és még garanciális októberéig 2011. A gép is van egy al-készlet (€ 70, -) a biztonság fenntartása, de még használható önálló eszközként. Géptetőt áll rendelkezésre.
VB € 350, - alatt Mobil 01634710566-én Helyszín Henstedt Ulzburg / Wilstedter st

Kínál miatt a vonat együtt a társam.
Ár: 350 EUR VB