2011. augusztus 28., vasárnap

Légtisztító / Ionizátor a auswaschb. NP porszűrő 59 €

Légtisztító / Ionizátor a auswaschb. NP porszűrő € 59:
Én vagyok eladási itt egy eszköz, amely ideális a rossz szagok (pl. dohányzás), vagy egyszerűen csak használni, hogy megtisztítsa a levegőt - még a szuper hálószobában! Kis - praktikus - csendesen.

FRISS LEVEGŐ ionizátor egészséges levegő 3701:

Rövid hagyományos szellőző vagy légtisztító egyszerűen szűrés és a mosás már nem elegendő, hogy újítsák meg, hogy a megélhetési &. Új szerint a legújabb tudományos kutatások kifejlesztett rendszer szükséges, hogy minden részben mérgező és káros anyagok a levegőt a fogantyút. Az ionos egyensúlyt kell fogadnia, ez is igaz, ismét a levegőben, és az egészségünkre!

Ionok elektromosan töltött molekulák. Ez ad nekik a pozitív és negatív. Pozitív ionok részecskék és lebegő szennyeződéseket a levegőben. A negatív ionok semlegesítik a másik kezét, kémiai és természetes szennyeződéseket. A negatív ionok tehát ideális légtisztító.

Az ionizátor, a durva levegőt szennyező már leállt a porszűrő. Ezután a levegő áthalad a szén szűrő és gazdagított negatív ionokat.

Ez a biztonságos készülék javítja a beltéri levegő és ideális az irodai vagy otthoni.

- Negatív ion kibocsátás: 280 000 / cm3 per sec
- 2 sebesség: turbó sebesség a maximális teljesítmény és a normál sebesség, amellyel tudsz aludni zavartalanul (búg kellemesen csendes)
- A légszennyezés szűrők, mint például: cigarettafüst, olajos konyha füst, baktériumok, por, parfümök, pollen, stb
- A levegő friss, miután egy vihar
- A rendkívül alacsony fogyasztás, a készülék bal kapcsolva simán megszakítás nélkül
- Lehet működtetni hőmérséklet -10 ° C és +50 ° C
- Méretek: L: 22 cm / W: 16 cm / H: 15 cm
- Tápfeszültség: 230 V ~ 50 Hz / 7,5
Ár: 13 EUR VB