2011. szeptember 24., szombat

PokenPULSE II - Jelenlegi ára: 4 450 Ft

A Poken megjelenésekor sokan a névjegykártya halálát jósolták, és talán nem is állnak messze az igazságtól. A Pokent nemrégiben világ 25 legjobb start-up vállalkozása közé sorolták, és Svájc legnagyobb telekommunikációs vállalata 1, 8 millió euróval támogatta a fejlesztését. A Poken egy forradalmian új közösségépítő alkalmazás, egy meghökkentő rendezvényeszköz, és nem mellesleg egy kiváló szponzorációs felület. A Poken -leegyszerűsítve- egy digitális közösségi névjegykártya. Segítségével egy könnyed kézmozdulattal megoszthatjuk másokkal hagyományos elérhetőségeinken túl valamennyi online közösségi profilunkat is.
Ez a kis eszköz búcsút int a névjegykártya-tartóknak, és mintegy digitális kapocsként köti össze a valós környezetünket a digitális térben élt életünkkel, identitásunkkal.
"Mindannyian részt vettünk már kiállításokon, konferenciákon, üzleti megbeszéléseken vagy próbáltuk megjegyezni egy rendezvényen, új közösségben megismert rengeteg ember nevét. Kinek van arra ideje, hogy felvigye a névjegykártyák adatait számítógépre? Ki tudja megjegyezni tíz, húsz, vagy akár száz új ismerős nevét és arcát? Hogyan lehetne egy fesztiválon vagy szórakozóhelyen szerzett, jól induló kapcsolatot másnap is folytatni? Nagyon egyszerűen. Bemutatkozáskor Poken-jeitek összeérintésével egy pillanat alatt megoszthatjátok egymással digitális névjegyeiteket. A fényképed, telefonszámod és az e-mail címed mellett Skype, Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, vagy bármely más közösségi oldalra mutató személyes linked azonnal hozzáférhetővé válik" - magyarázza Marik Péter, a Poken magyarországi képviselője.  
A Poken tehát az online közösségi teret és a social media alkalmazásokat köti össze a mögöttük álló valós személyekkel, és nagyban megkönnyíti az ismerkedést, új kapcsolatok kialakítását. Sőt, valójában ez csak a kezdet, hiszen ennél sokkal többet tud.
"Amikor egy Poken tulajdonos találkozik egy másikkal, a Poken-jeik kezének összeérintésével "pacsiznak", azaz azonnal kapcsolatba lépnek és adatot cserélnek egymással. Az így gyűjtött új kapcsolatok ezután bármely számítógépen vagy okostelefonon naprakészen nyomon követhetők, az adatok szinkronizálhatóak a telefonkönyvekkel, levelező programokkal, digitális névjegyekkel (pld. Outlook, Gmail) és beindulhat a "jelölés", azaz a közvetlen linkeknek köszönhetően megnyithatók az új kapcsolatok a social media oldalakon is - persze csak ott és azzal a személlyel, akivel szeretnénk, a döntés a mi kezünkben van. " - tette hozzá Marik.
"A cég legújabb terméke mindezeken felül lehetővé teszi, hogy kiállításokon, konferenciákon vagy bármilyen más rendezvényen a bennünket érdeklő termékről a prospektusokat, katalógusokat, árlistákat -Poken-ünket egy fixen telepített másik Poken-hez érintve- PDF fájlként, digitális formában gyűjtsük be. Emellett internetes linkeket, videókat, kedvezményre jogosító kuponokat, interaktív térképeket, vagyis bármilyen digitális információt begyűjthetünk. Poken-ünk segítségével nyereményjátékokon vehetünk részt, kérdőíveket tölthetünk ki, a lehetőségek száma szinte korlátlan.
Minden felhasználó az ízlésének és igényeinek megfelelő Poken-t választhat, de a rendezvények szervezői és szponzorai akár cégre szabott, márkázott, egyedi Poken-eket is rendelhetnek. A Poken jelenleg három különböző kivitelben rendelhető, és a Poken-ek egyedi logó elhelyezésre is kiváló lehetőséget nyújtanak. Még idén nyáron további új termékek kerülnek bevezetésre, ilyen például a konferenciák, rendezvények elengedhetetlen kelléke a nyakba akasztható névkártya, vagyis a "badge". A XXI-dik század szellemében azonban már ez is egy teljes értékű, beépített NFC technológiával rendelkező Poken-ként.
Bővebb információ:
POKEN HUNGARY KFT. - kizárólagos képviselet 
www. poken. com



Jelenlegi ára: 4 450 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 23:18
. PokenPULSE II - Jelenlegi ára: 4 450 Ft