2011. október 27., csütörtök

Kontra Miklós: Sült galamb? - Jelenlegi ára: 1 655 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sült galamb? A könyv listaára: 1901 Ft. Leírás:
Azokon a területeken, ahol több nemzetiség él együtt heves vitákat válthat ki egy-egy oktatási intézmény tannyelvének megválasztása. Az adott területen élők számára az lenne a leghasznosabb, ha a hallgató anyanyelvét és az államnyelvet egyaránt magas színvonalon tanulhatná. A kötet tanulmányai a tannyelv választás kérdéseiről rendezett konferencián elhangzott előadások, melyet a Magyar Tudományos Akadémia 2004. októberében Debrecenben tartott. Központi kérdésük az volt, hogy összeegyeztethető-e a magyar nemzeti érdekekkel a kizárólag magyar nyelvű oktatás? A tanulmányok szerzői szlovákiai, ukrajnai, romániai és szerbiai magyar nyelven is oktató egyetemek és főiskolák vezetői, tanárai és diákjai. A kisebbségi, illetve a magyar nyelven is oktató felsőoktatási intézmények tannyelvpolitikájának elemzése előtt megismerkedhetünk a kétnyelvűség problematikájával a finn és a kanadai egyetemeken. Az elhangzott előadások után a kapcsolódó hozzászólásokat is közli a tanulmánykötet. A konferencián tanulságos beszámolók hangzottak el az egy-két és többnyelvű egyetemek tannyelvválasztási gyakorlatáról, az erre vonatkozó szabályozásról, az intézmények nyelvstratégiájáról. A kötet szerzői deklarálják, hogy a nyelv kontextus- és kultúra-érzékeny, illetve kultúrafüggő, ezért az anyanyelvi felsőoktatásnak sohasem lehet célja az államnyelvtől való elkülönülés. Az utolsó tanulmány a tanulságok levonására tesz kísérletet. Az angol nyelvű melléklet a finnországi konferencia összefoglalója. Az előadásokat táblázatok, statisztikai diagramok illusztrálják, a könyv a szerzők rövid bemutatásával zárul. ISBN: 80-8062-273-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 655 Ft

Az aukció vége: 2011-10-25 15:43
. Kontra Miklós: Sült galamb? - Jelenlegi ára: 1 655 Ft