2011. október 28., péntek

Schönherr Gyula: Hunyadi Corvin János - Jelenlegi ára: 3 360 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hunyadi Corvin JánosA könyv listaára: 4100 Ft. Leírás:
A Históriaantik Könyvesház tematikus reprintsorozata legújabb kötetének - melynek eredeti kiadása még 1894-ben jelent meg - főszereplője Hunyadi Mátyás házasságon kívül született, de törvényesített fia, Corvin János, aki maga nem tartozik a magyar történelem jelesebb alakjai közé. Édesanyja Edelpeck Borbála boroszlói osztrák polgárlány volt. A családnevében Mátyás címerállatára utaló fiú - aki Beatrix gyermektelensége miatt került a történelem színpadára - fiatalon apja udvarában nevelkedett, s lett még apja életében liptai herceg és hunyadi gróf, nem titkoltan annak érdekében, hogy kövesse majd apját a trónon. A kötet végigtekinti a gyermekéveket, majd azt is, hogyan telt a királyi herceg élete. A könyv részletesen foglalkozik azzal, hogyan lett végül - majdnem polgárháborús helyzet közepette - Magyarország királya Jagelló Ulászló, s a szerző részletesen kitér itt Beatrix szerepére is. A kötetben szó esik arról, hogyan lett Corvin Jánosból horvát bán, majd bosnyák király, s részletesen olvashatunk az utolsó éveiben vezetett törökellenes hadjáratairól, így Jajca várának 1501-es felmentéséről is. A halálával és a Hunyadi-örökség idegen kézre kerülésével záródó, az eredeti illusztrációkat tartalmazó kötetet minden nagyobb általános gyűjtőkörű- és szakkönyvtár számára érdemes beszerezni. ISBN: 963-9106-81-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 360 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 15:03
. Schönherr Gyula: Hunyadi Corvin János - Jelenlegi ára: 3 360 Ft